Veelgestelde vragen
Bij Picture Fish

Hoe verwijder ik ongewilde foto's van de app?

U kunt op de 3 stippen rechtsonder van de afbeelding tikken en Verwijderen kiezen om ongewilde afbeeldingen te verwijderen.

Accepteert Picture Fish alleen nieuwe gemaakte foto's of kan ik foto's selecteren uit mijn album?

Beide manieren werken met Picture Fish. U kunt een nieuwe foto nemen van uw vis, of één selecteren uit uw galerij. Tik op de fotopagina op het camerapictogram om een nieuwe foto te nemen met uw camera of tik op Foto's linksonder op het scherm om een foto uit uw album te selecteren.

Hoe deel ik mijn identificatieresultaat met vrienden?

Fijn om te horen dat u de informatie met vrienden wilt delen. Volg hiervoor de volgende instructies:
1. Start de app > Ga naar het Mij-tab
2. Tik op de vis-foto die u wilt delen
3. Tik rechtsbovenin op de knop Delen
4. Selecteer een kanaal om de informatie mee te exporteren

Hoe kan ik foto's die ik in de app neem opslaan?

U kunt een enkele foto handmatig opslaan door erop te tikken op de details-pagina en die lang ingedrukt te houden om op te slaan.

Een van die identificaties klopt niet, wat moet ik doen?

Omdat de app een enkele foto gebruikt voor identificatie, kan het soms helpen om van hoek te veranderen of de afstand aan te passen. Zorg ervoor dat de camerafocus op de soort ligt die u wilt identificeren. Als u de juiste naam kent, kunt u het resultaat verbeteren op de resultatenpagina. Na het nemen of uploaden van een foto scrollt u naar het einde en tikt u op Naam voorstellen om de naam handmatig in te voeren. Als u de naam niet kent, neem dan contact op met onze menselijke experts om de identificatie te doen.
Uw account beheren

Hoe deel ik het account met anderen?

Om dit te doen, kunt u een account aanmaken als u niet al geregistreerd bent bij Picture Fish en anderen op hetzelfde account laten inloggen op hun apparaten. Volg daarvoor de onderstaande instructies:
1. Start de Picture Fish-app,
2. Tik bovenin de Mij-pagina op Aanmelden en meld u aan met uw e-mail.
Ga dan naar dezelfde plek om u aan te melden met uw geregistreerde account op een ander apparaat.

Hoe herstel ik mijn Premium-lidmaatschap op een nieuw apparaat?

Als u een actief abonnement hebt op Picture Fish Premium, helpt Aankoop herstellen u ermee uw toegang terug te krijgen.
1. Zorg ervoor dat u aangemeld bent met hetzelfde Apple-ID/Google-account dat u hebt gebruikt om u te abonneren,
2. Start de Picture Fish-app,
3. Tik op Diensten op de startpagina,
4. Tik linksboven op de abonnementsaanbod-pagina op Herstellen.

Moet ik me aanmelden om Picture Fish te gebruiken?

Aanmelden is niet verplicht voor onze gebruikers om gebruik te kunnen maken van de Picture Fish-app. Zodra u Picture Fish met succes hebt gedownload en geopend, kent ons systeem een uniek en veilig account toe voor uw gebruik op uw huidige apparaat. Met dit account hebt u overal toegang toe. Een gebruikersaccount is niet vereist, zelfs als u upgradet naar Picture Fish Premium. Wij raden echter wel aan dat u zich registreert met e-mail om uw data veilig te houden, mocht u uw apparaat verliezen of vervangen.

Hoe kan ik mijn profiel bewerken?

Volg de volgende stappen om uw profiel bij te werken:
1. Ga naar het Mij-tab
2. Tik op het Instellingen-pictogram in de rechterbovenhoek
3. Tik op Profiel bewerken.
Hier kunt u uw profielfoto en gebruikersnaam wijzigen.
Overig

Een functie werkt niet goed, wat moet ik doen?

Het opnieuw installeren van de app lost normaal de meeste technische problemen op. Het account is gebonden aan uw Apple-id/Google-account, het is dus veilig om opnieuw te installeren. Als het probleem aanhoudt, kunt u contact met ons opnemen via support@picturefishai.com.

Hoe verwijder ik mijn account?

Als u ervoor kiest het account te verwijderen, worden al uw gegevens permanent verwijderd en kunnen die niet meer worden hersteld. Houd hier rekening mee voordat u uw account verwijdert. Om het account permanent te verwijderen, kunt op op Privacybeleid tikken in de app-instellingen en op het pictogram rechtsboven tikken om naar de Gegevensbeheer-pagina te gaan. Tik dan op Account verwijderen.

Is mijn informatie veilig?

Wij zijn voorzichtig met het delen van persoonlijke informatie. Ook al vragen wij om toegang tot uw foto-galerij, wij verwerken nooit foto's zonder uw toestemming. U kunt erop gerust zijn dat wij uw informatie NOOIT met iemand zullen delen.